The Act - Det fedeste band du aldrig har hørt om

En genforening af et 80’er-band, med tanke på et enkelt gig, til en fest for alle de gamle homies, blev til et ambitiøst pladeprojekt. “Det er for fedt det her. Vi laver sgu en plade!” 

Efter over 25 år hvor de gamle band-mates havde set meget lidt til hinanden, var det som at komme hjem. Et forunderligt musikværksted med masser af plads til at lege. “Hvorfor indspille det gamle 1:1, når vi kan lave ny musik over de gamle skitser?” Vi kan det hele - and we love it! Bandet besluttede hurtigt at lave alt hvad der faldt dem ind produktionsmæssigt. “Skidt med at vi kun var fire! Vi lægger 20 instrumenter på hvis vi synes! 7/8 takt i c-stykket - guitarsolo på 4 minutter? No problem!” Albummets syv skæringer tager dig med på rejse med klar kærlighed og hyldest til 70’ernes og 80’ernes progressive rock, pop og New Wave, men med et nutidigt greb. 

Sanger og keyboardmand Jan Langhoff døde undervejs – Men nu er albummet 
”Celestial Dreams” kommet. Og efter det uerstattelige tab af Jan Langhoff besluttede bandet at gøre albummet færdigt til hans ære. Producer og guitarist Bo Langhoff (Jans bror) trådte til, og powerfulde Rikke Holst Johansen gødede skæringerne med sin vokal. Der er mange flere sange i gemmerne, som bandet håber at kunne indspille og udgive. 
De afviser heller ikke at det kan blive til liveoptræden med det nuværende setup. Albummet 
”Celestial Dreams” kan købes på CD på
www.the-act.dk - I Itunes, og kan desuden findes på alle kendte streaming tjenester.